Welkom in 2016

Family-leden,

Het jaar 2016 is al een paar dagen oud, maar Family on a Mission willen dit moment graag gebruiken om terug te blikken op onze activiteiten in 2015 en daarnaast om vooruit te blikken op de komende periode.
2015 toonde een substantiële groei gezien van het aantal migranten in Europa die hulp nodig hebben, relatief ver weg maar ook erg dichtbij.

Family on a Mission is haar activiteiten begonnen in Calais om migranten te helpen aan kleding, dekens, tenten en voedsel maar heeft ook persoonlijk contact onderhouden met de personen die we hebben geholpen. Het is erg belangrijk voor ons om de tijd te nemen om te luisteren naar elke persoon, wetende dat elke persoon zijn/haar eigen verhaal heeft. We hebben veel personen ontmoet die ons enorm veel kracht en goedheid hebben getoond ondanks dat ze leven in inhumane omstandigheden. Het is erg waardevol voor ons om elke persoon te kunnen helpen aan warmte, om de honger te kunnen verminderen en om de hoop op betere tijden te kunnen vergroten.

Na zeven keer Calais, een keer Duinkerke en Lesbos in de laatste vier maanden van 2015, zijn we erg gemotiveerd om onze activiteiten door te zetten en de hulp aan diegenen die het nodig hebben uit te breiden in 2016. We hopen hulp te kunnen bieden in Nederland, maar ook in Frankrijk en andere plekken en daarom doorlopen we het proces om een officiële stichting op te richten. Als een stichting hopen we meer slagkracht te hebben om onze doelen na te jagen, daarnaast bieden we graag transparantie bij al onze activiteiten om meer mensen te kunnen motiveren om ons te helpen.

We zijn erg geïnteresseerd in de intenties van onze volgers en hopen dat jullie ons willen helpen bij onze missie, laten we de wereld een betere plek maken! Je zou ons kunnen helpen door onze berichten te delen, door goederen of geld te doneren, door ons te helpen met het sorteren van donaties, door benefieten te organiseren en door mee te gaan op een van onze missies. Als je geïnteresseerd bent om ons te helpen, stuur dan een email naar info@familyonamission.org of stuur ons een bericht op Facebook.

Om te eindigen wensen we iedereen een 2016 gevuld met liefde en compassie voor elke persoon op deze wereld.

Family on a Mission

Molt Webdesign

Multi Media expert - Family on a Mission